Kontaktuppgifter


För mer information kontakta

Kontaktperson: Tove Madsen
Mobil: 070-769 54 87
Epost: tove.madsen@seglaut.se






Hitta hit

Det kan vara lite svårt att hitta till seglarskolan med bil eftersom Eniro.se, Hitta.se och liknande lurar in en på återvändsgator, så kör enligt kartan nedan. Kommer du med buss så är närmsta busshållplats Odonbacken.



Visa Bilväg till seglarskolan från Trångsund station på en större karta
 

Hej Båtvän!
Tillsammans med mina vänner på Dalarö blev det mycket segling både i seglarskola för KSSS och privat. 1978 fick jag min alldeles egna nya och fina Trissjolle. Då kostade den 10.000:- och det är ungefär det pris du får ge idag för en begagnad Trissjolle!

I många somrar seglade jag och min vännina, med var sin pappa som barlast, ut från hamnen i Dalarö med fullastade båtar för en veckas segling. Tält, vatten, mat, godis och kortleken var med. Burkskinkan var att betrakta som nödproviant men det skulle man ju också ha. Det var härligt att komma ut i de yttre delarna av skärgården. Det var inte utan viss förtjusning som vi kryssade mellan grynnorna vid Huvudskär och kunde knipa de finaste platserna inför natten för centerbord har sina fördelar.

Nu har jag själv barn och bor vid vattnet i Trångsund. Visst är det fint att få vara så nära vatten och kunna nyttja det. Vi har en enastående natur alldeles inpå husknuten och nu tänker jag se till att fler får uppleva tjusningen med kluckande vågor och vind i seglen!
Vi ses!